tirsdag

Julens varme velkomstsuppe

Julens varme velkomstsuppe er hurtig at fremtrylle, hvis der anvendes bouillonterninger. De øvrige ingredienser tilsættes og drikken er klar på få minutter.

Der serveres evt. crackers i baconsvøb til.

Opskriften er til 4-6 personer

JULENS VARME VELKOMSTSUPPE

1 liter bouillon på terninger eller hjemmekogt
1/2 flaske god hvidvin
4 æggeblommer

Bouillonen varmes op til kogepunktet, hvidvinen, smagt til med salt hældes i og tilsidst tilsættes æggeblommerne, rørt med lidt vin.

Det hele varmes op til kogepunktet.

Ostecrackers omvikles med skiver af bacon, sættes i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Lægges på køkkenrulle.

Server et glas dampende velkomstsuppe med sprøde baconcrackers til, såsnart gæsterne dukker op.

Spise med Mormor