Juletid er gløggtid og gløgg forbinder vi jo traditionelt med rødvin. Imidlertid er det da muligt, at servere en dejlig alkoholfri gløgg uden rødvin, hvor solbærsaft og hindbærsaft har indtaget rødvinens plads.
Autogløgg tilberedes med solbærsaft, hindbærsaft, stødt kanel, reven appelsinskal, smuttede mandler og citronskiver.
Rækker til 10 personer
Opskrift : Fritze Juel
AUTOGLØGG
1 flaske solbærsaft
1/2 flaske hindbærsaft
1 tsk. stødtkanel
reven skal af 1 citron
50 g smuttede, skoldede og hakkede mandler
citronskiver
Bland de to slags saft med kanel og citronskal og varm det op, uden at koge. Spædmed 2-3 dl kogende vand og tilsæt mandler og citronskiver.
Servér drikken rygende varm.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad