En fantastisk ledsager til et varmt glas julegløgg, et glas vin eller andre drinks i december, er disse skønne butterdejsmåner med æggesalat.
Hurtige at fremstille er de, idet vi anvender færdigkøbt butterdej.
Opskrift : Beagle Juel-Brockdorff
BUTTERDEJSMÅNER MED INDBAGT ÆGGESALAT
4 hårdkogte æg
1 spsk. mayonnaise
salt
peber
1 lille bundt purløg
1/2 bakke klippet karse
3-4 plader optøet butterdej
sammenpisket æg til pensling
Mos de hårdkogte æg og rør mayonnaise i. Smag til med salt, peber, purløg og karse.
Rul butterdejen tyndt ud og udstik 4 runde plader, ca. 8 cm i diameter af hver plade. Pensl kanterne med æg og kom en teskefuld æggesalat på hver. Luk sammen og tryk kanterne med en gaffel.
Pensl med æg.
Bag de små halvmåner i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad